Tuoteryhmät

Mondraker täysjousto sähköpyörät

Vuokraamme viittä 2023 Mondraker täysjousto sähköpyörää. Pyörät on varustettu tehokkailla Bosch Performance Line CX G4 moottoreilla ja isoilla akuilla. Pyörän vuokrahintaan sisältyy laadukas kypärä. 

Vuokrakalusto

Mondraker Level R (runkokoko L, joustomatka etu/taka 180mm/170mm, akku 750Wh)

Mondraker Level R (runkokoko M, joustomatka etu/taka 180mm/170mm, akku 750Wh)

Mondraker Crafty R (runkokoko M, joustomatka etu/taka 160mm/150mm, akku 750Wh)

Mondraker Chaser (runkokoko M, joustomatka etu/taka 160mm/150mm, akku 630Wh)

Hinnasto

3h vuokra                        50€ (klo 10-16 välillä tai lauantaina klo 10-14 välillä)

Päivävuokra (klo 10-16)    80€ (liikkeen aukioloaikoina)

Iltavuokra (klo 17-09)       80€ (luovutus ma-to klo 17 ja palautus seuraavana päivänä klo 9)

Viikonloppu (pe-ma)        190€ (luovutus perjantaina klo 17 - palautus maanantaina klo 9)

Varaustiedot

Pyörien vuokratilannetta ja varauksia voit tiedustella myymälästä tai puhelimitse 0207 433 570. Vuokrauksia koskee samat ehdot kuin muitakin vuokraamiamme ajoneuvoja. Tarkemmat vuokraehdot löydät tämän sivun alta.

Lynx Rave RE 600R E-Tec

Vuokraamme neljää Lynx Rave RE 600R E-Tec moottorikelkkaa. Kauttamme myös ajovarusteet vuokrareissulle. Kauttamme voit vuokrata myös työkelkkoja (kysy lisää myyjiltämme).

Hinnasto

Lynx Rave RE 600R E-Tec          330€/vuorokausi (kysy tarjous pidemmälle vuokralle)

Ajovarusteet                            20€/vuorokausi

Vuokrausehdot

Vuokrakohde rekisteröidään varatuksi, kun vuokrasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Ajoneuvo luovutetaan ja myös palautetaan tankattuna. Tilanteista, joissa vuokrakohde palautetaan tankkaamattomana, veloitamme polttoaineesta 3 € / litra. Asiakkaan ollessa päihteiden vaikutuksen alaisena emme luovuta ajoneuvoja. Tässä tilanteessa veloitamme varaussumman kokonaisuudessaan, koska kyseinen kalusto on ollut varattu. Vuokraajalla tulee olla virallinen ajokortti. Edellytämme vuokraajalta 18 vuoden ikää. Sähköpyörien vuokrauksessa edellytämme vuokraajalta 18 vuoden ikää, mutta pyörillä saavat ajaa myös alaikäiset täysi-ikäisen huoltajan (vuokraajan) vastuulla.

Vuokra-aika

Vuokra-aika sovitaan etukäteen, ja se alkaa vuokrakaluston noutohetkestä ja päättyy siihen kun kaluston on määrä saapua vuokranantajalle. Sopimuksessa mainitun sovitun vuokra-ajan ylittäminen ilman vuokralleantajan lupaa voidaan katsoa rikoslain mukaiseksi luvattomaksi käytöksi. Vuokrausvuorokausi vaihtuu 24 tunnin kuluttua vuokrauskaluston luovuttamisesta.

Vuokran suuruus ja maksu

Vuokran suuruus on hinnaston mukainen vuokra, ellei muuta ole sovittu. Vuokra maksetaan etukäteen koko sovitulta vuokra-ajalta.

Vastuu vuokrauksen kohteesta

Vuokralleottaja vastaa kaikista vuokrakalustolle vuokra-aikana sattuneista vahingoista – luonnollista kulumista lukuunottamatta – sekä vuokrauskaluston katoamisesta. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen kaluston kulloinkin voimassa olevan myyntihinnan mukaisesti. Mahdolliset korjaus- ja kunnostuskulut vuokralleantajalla on oikeus periä vuokralleottajalta erikseen. Moottorikelkkavuokrauksessa vahinkojen omavastuu on 1000 € / ajoneuvo / vahinko. Vuokrauksen yhteydessä vuokraaja saa mukaan yhden variaattorin varahihnan kutakin kelkkaa kohden. Alkuperäisen rikkoutumisesta ei peritä kuluja, mutta mikäli myös varahihna rikkoutuu, on asiakas velvollinen maksamaan uuden hihnan täyden hinnan. Jos asiakas tarvitsee vuokralleantajan apua maastoon (esimerkiksi irrottamaan kelkka lumesta, tarjoamaan ylimääräisiä kuljetuksia, noutamaan maastosta vahingoittuneen kelkan), on lisäpalvelun hinta 79 € / tunti. Hinta sisältää huoltomiehen, tarpeen mukaan peräkärryllisen ajoneuvon tai huoltokelkan käytön sekä tarvittavat polttoaineet.

Peruutusehdot

Vuokrauksen peruutus tulee informoida sähköpostitse info@koneliike.fi. Peruutusehdot ovat seuraavat:

  • 0-14 päivää ennen vuokran alkua: 100 % koko varauksen arvosta.
  • Vastuu vuokraesineen aiheuttamasta vahingosta
  • Vuokralleantaja ei vastaa vuokra-aikana kaluston käytöstä vuokralleottajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sopimuksen ja kaluston siirto

Vuokralleottajalla ei ole ilman vuokralleantajan suostumusta lupaa siirtää tätä vuokrasopimusta kolmannelle osapuolelle eikä myöskään tämän sopimuksen tarkoittamaa kalustoa kolmannen osapuolen käytettäväksi.

Vuokrauskohteen palautusvelvollisuus

Vuokralleottajan velvollisuutena on palauttaa vuokraamansa kalusto vuokralleantajalle vuokra-ajan päättymiseen mennessä samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa. Kalusto tulee luovuttaa samaan toimipisteeseen, josta vuokraus on tapahtunut, ellei muuta ole sovittu. Mikäli vuokralleottaja laiminlyö palautusvelvollisuutensa, on tämä velvollinen korvaamaan vuokralleantajalle kaluston etsintä- ja noutokustannukset täysimääräisinä. Yli 30 minuuttia myöhässä saapuvista palautuksista on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan vuokralleantajalle 45 € / alkava tunti.

Keskeytysvahingot

Vuokralleantaja ei vastaa kaluston rikkoutumisen, tuhoutumisen tai muun sellaisen syyn takia vuokralleottajalle mahdollisesti syntyvistä keskeytysvahingoista.

Purkuoikeus

Mikäli vuokralleottaja ei täytä tämän sopimuksen ja siihen mahdollisesti liittyvien lisäsopimusten mukaisia velvoitteita, kuten esimerkiksi esineen hoitovelvollisuutta, on vuokralleantaja oikeutettu ilman irtisanomista välittömästi purkamaan sopimuksen kesken sopimuskauden. Tällöin loppuu vuokralaisen oikeus käyttää vuokraesinettä ja vuokralleantajalla on oikeus hakea vuokraesine takaisin vuokralleottajaa kuulematta. Vuokralleottaja vastaa kaikista palautus- ja takaisinottokustannuksista. Vuokralleantaja ei tässä tapauksessa ole velvollinen palauttamaan maksettuja vuokria.

Viivästyskorko

Tähän sopimukseen liittyvistä kaikista maksujen viivästymistä on vuokralleantajalla oikeus periä 13% viivästyskorko.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Kaikki tästä sopimuksesta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan vuokrauspaikkakunnan alioikeudessa.