Can-Am Off Road 2024 - maastojen kuningas 

Selätä vaikeakulkuiset maastot Can-Amin suorituskykyisillä mönkijöillä ja SSV-ajoneuvoillaNosta ajokokemus uudelle tasolle joka maastoon ja sääolosuhteeseen sopivilla vuoden 2024 Can-Amin Off Road  -malliston kulkupeleillä. Haet sitten kestävää kulkuneuvoa haastaviin olosuhteisiin tai pitkien ajomatkojen suorittamiseen, ratkaisun löydät Can-Amin monipuolisesta mallistosta. 

Tutustu jokaiseen maastoon, tarkoitukseen ja ajotyyliin sopiviin maastoajoneuvomalleihin! 

2024 ATV MALLISTO

OUTLANDER PRO

Alkaen 10 290 € 

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.


EI KOMPROMISSEJA

UUDEN OUTLANDER PRO:N KANSSA ET TINGI MISTÄÄN

Uusi Outlander PRO tarjoaa enemmän luokkansa johtavia ominaisuuksia kuin mikään muu mönkijä, mukaan lukien hevosvoimat, vääntömomentti, vetokapasiteetti ja säilytystilat. Lisäksi Outlander PRO:n jousitus on kalibroitu hyötykäyttöön, ja sen 5 000 km:n huoltoväli tarjoaa enemmän vastinetta rahalle kuin koskaan aiemmin.

 

EI SUOSTU LOPETTAMAAN

SE SAATTAA JOPA KESTÄÄ KAUEMMIN KUIN SINÄ

Uusi Outlander PRO on suunniteltu tarttumaan työhön. Rotax-moottorit antavat sille riittävästi hevosvoimia työskentelemään kovemmin. Uusi pDrive-kytkin tarjoaa paremman suorituskyvyn ja vähemmän huoltoa kuin mikään kilpaileva malli. Täysin uusi kevytmetallirunko on saanut inspiraationsa kisakäytössä kestäväksi todetusta Maverickista.

 

PAINA PITKÄÄ PÄIVÄÄ

MUKAVAAN TYÖSKENTELYYN TARVITTAVAT OMINAISUUDET

2024 Outlander PRO varmistaa, että mikään työmaa ei ole ulottumattomissa sen suuremman maavaran (33 cm) ansiosta. Sen uudet ergonomiset istuimet sopivat täydellisesti pitkiin työpäiviin. Runsaasti säilytystilaa ja lisävarusteita, joten jokainen työkalu kulkee mukana.

OUTLANDER 500/700

Alkaen 12 090 € 

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

 

YLLÄTY SEN KYVYISTÄ

EI TARVETTA TINKIÄ MISTÄÄN!

Uusi Outlander 500/700 tarjoaa parempaa laatua sekä entistä enemmän ominaisuuksia ja uusia lisävarusteita

 

KESTÄÄ ISÄLTÄ POJALLE

RAKENNETTU PALVELEMAAN SINUA ONGELMITTA VUOSIA

Outlander 500/700 on tehty kestämään. Siinä on jämäkän tehokas ja kestävä uusi 700 Rotax-moottori. Uusi pDrive-kytkin parantaa moottorin suorituskykyä ja vaatii vähemmän huoltoa. Uusi runko on valmistettu kestävästä putkirakenteesta ja se on saanut inspiraationsa kisakäytössä hyväksi havaitusta Maverick-mallista.

 

NAUTISKELIJOILLE

OMINAISUUDET, JOITA TARVITSET AJAAKSESI TYYLILLÄ

Outlander 500/700:ssa on uusi ergonominen istuin, joten voit ajaa mukavasti niin kauan kuin jaksat. Ja koska mönkijän maavara on suurempi, ei mikään este ole mahdoton. Lisäksi rutkasti lisävarusteita ja säilytystilaa, jotta voit ottaa seikkailuun mukaan kaiken tarvitsemasi.

OUTLANDER

Alkaen 15 590 € 

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

MÖNKIJÖIDEN AATELIA

CAN-AM OUTLANDER XU+ - VAKIONA LÄHES KAIKKI

XU+ -paketti sisältää mm. nopeuden rajoittimen, digitaalisesti koodatun turvajärjestelmän (D.E.S.S.™), ohjaustehostimen, 1 588 kg:n vinssin, alumiinivanteet, Carlisle† ACT HD -renkaat, vahvistetun istuinpäällisen, 30,5 cm maavaran, lämmitettävät käsikahvat ja heavy-duty-etupuskurin. Vuoden 2024 uusina ominaisuuksina tehokkaat LED-valot sekä, elektronisesti säädettävä moottorijarrutus (iEB).

 

HALLITSE MAASTO KUIN MAASTO

OUTLANDER 6X6

Raskaita kuormia hankalissa maastoissa? Ei ongelmaa. Can-Am Outlander 6X6:n kuusi vetävää pyörää yhdessä Rotax-moottorin ja reiluun 318 kg:n kapasiteetin kanssa tekevät siitä mönkijämaailman kuninkaan.

 

VISCO-4LOK

AINUTLAATUINEN MANUAALISESTI LUKITTAVA ETUTASAUSPYÖRÄSTÖ

Visco-4Lok-järjestelmä saatavana Outlander MAX XU+ 1000 T, Outlander X mr 1000R sekä Outlander 6X6 650-1000 -malleihin. Saman toimintaperiaatteen Lock 4WD BTC (Brake and Traction Control) on saatavana ABS-teknologialla varustettuihin Outlander MAX XT-P 1000 T ja X xc 1000 T -malleihin.

RENEGADE

 

Alkaen 19 390 € 

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

NUORET KULJETTAJAT HALLITSEVAT

SYTYTÄ HEIDÄN INTOHIMONSA AJAMISEEN

Esittelyssä Renegade 110 ja 110 X xc, eli entien DS-perhe. Nyt ne on suunniteltu täysin uudelleen ja niillä on helppo ajaa.

 

LUOTA CAN-AMIIN

LAATUA, JOHON VOIT LUOTTAA

Jokainen Can-Am on valmistettu täyttämään korkeat vaatimukset. Valitsemistamme osista aina kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti – meidän ajoneuvomme on tehty kestämään. Se tarkoittaa enemmän aikaa ajamiseen ja vähemmän aikaa autotallissa.

 

TEHOT MAKSIMIIN

KAIKKEIN TEHOKKAIMMAT ROTAX-MOOTTORIT

Renegade X xc 1000 T on varustettu 80 hevosvoimaisella Rotax-moottorilla. Se on valmis hyökkäämään ja pitämään otteensa vaikeimmillakin poluilla ja radoilla.

RENEGADE EFI (NUORISOMALLISTO)

Alkaen 4 890 € 

Hinta sisältää ALV:n. Hinta ei sisällä rahtia, toimituskuluja eikä rekisteröintimaksuja.

SÄHKÖINEN STARTTI!

CAN-AMIN POLTTOAINETALOUDEN MESTARITEOS

Sähköinen polttoaineen ruiskutus (EFI) mahdollistaa tarkan polttoaineen annostelun ja parantaa Can-Am Renegade EFI:n tehokkuutta. Tässä mallissa on kaasunrajoitin, leveä ja vakaa runko ja sähkökäynnistys, joten ensimmäiset seikkailut ovat hauskoja ja turvallisia.

 

KUN CAN-AM RYTMITTÄÄ TURVALLISUUTTA

NUORET KULJETTAJAT VOIVAT AJAA TURVALLISESTI JA HAUSKASTI

Can-Am Renegade EFI on mestariluokka ajoturvallisuudessa. Ajoneuvon ergonomia tarjoaa enemmän mukavuutta nuorille kuljettajille, ja siinä on suojaavat käsisuojat ja kaasunrajoitin nopeuden täydellistä hallintaa varten. Se on myös vaihteeton käytön helpottamiseksi! Aloittelevien kuljettajien on keskityttävä vain ajamiseen.2024 SSV MALLISTO

TÄYDELLINEN 2024 MÖNKIJÄ- JA SSV-MALLISTO MAAHANTUOJAN SIVUSTOLLA

TUTUSTU CAN-AMIN MAASTOAJONEUVOIHIN